El Club Tennis Taula Olot lliura 3.300 euros a Mans Unides

És la recaptació del projecte de venda de tasses solidàries que ha durant un any i mig. I que encara no s’ha acabat: el club l’allargarà dos mesos més per intentar arribar a les 4.000 tasses venudes i, per tant, als 4.000 euros recaptats. Cada tassa costa cinc euros i un va destinat a finançar l’ampliació d’una escola de Ghana.


L’agost del 2017 el Club Tennis Taula Olot i Mans Unides començaven una col·laboració que demanava la implicació de la societat. Volien vendre 4.000 tasses solidàries per finançar un projecte educatiu a Ghana. Ara, un any i mig després, el Tennis Taula Olot ha lliurat 3.300 euros a l’ONG. Això vol dir que ha venut 3.300 tasses i el president del club, Enric Llagostera, encara vol anar més enllà. Tindran dos mesos més per intentar arribar a les 4.000 que s’havien marcat de bon principi.


El projecte serveix per finançar l’ampliació d’una escola a Kete Krachi, a Ghana. Les obres, que ara han superat l’equador, ja han permès escolaritzar 300 nens i nenes. Ho explica, i en destaca la importància, un dels representants de Mans Unides a les comarques de Girona, Joan Palaí.


Mans Unides ha tirat aquest projecte endavant amb l’ajuda del CTT Olot i de tothom que ha participat a la iniciativa de les tasses solidàries. Entre els col·laboradors més importants, hi ha l’Ajuntament d’Olot. L’alcalde, Mia Corominas, remarca els valors que transmet el club.


Constància, solidaritat, esforç, lluita, ànims… No són paraules buides. Són valors que vol transmetre el CTT Olot a través de l’esport que practica i que estan impresos a les tasses que encara continuarà venent. Es poden comprar a diversos establiments de la ciutat i al web del club: cttolot.cat.

Recupera l’entrevista al ‘Tercer Temps’

Parlem de la campanya solidària i dels resultats de la temporada esportiva amb el president, Enric Llagostera, i el vicepresident, Xavier Sellas

(a partir del minut 1:09:00)

Respon