El Club Tennis Taula Olot s'acostuma a tombar el líder

Els d’Óscar Gallego van guanyar el Tramuntana per 4-2. Els figuerencs només han perdut dos partits en tota la temporada i sempre ha estat davant del conjunt olotí, que és tercer, empatat amb el segon. 

tennis taula tercera

L’equip de Tercera Nacional també va guanyar. En el seu cas, contra el cuer (CTTO)

L’entrenador-jugador Óscar Gallego va ser determinant amb la victòria contra el base del Tramuntana, Jordi Saguer. Cap dels dos havia perdut aquesta temporada i Gallego el va derrotar d’una manera indiscutible: 3-0 amb parcials d’11-4, 11-5 i 11-1.

En el global del partit, 4-2 i victòria olotina. El Tramuntana només ha perdut dos partits en tota la lliga i sempre ha estat davant de l’Olot, que, d’aquesta manera, gairebé s’assegura acabar la fase regular entre els tres primers. El Sallent va perdre i ara la distància amb el quart ja és de sis punts.

L’Olot està empatat a la segona posició amb el Mataró i es mira el Tramuntana a només dos punts. Un sol partit separa els dos equips, amb l’average favorable als olotins, que, això sí, han d’esperar que els empordanesos perdin en alguna de les sis jornades que falten per acabar la lliga. El primer classificat puja directament i el segon i el tercer jugaran la promoció amb altres equips de tot l’Estat.

Respon