El CN Olot decidirà conjuntament amb els socis si els deixa de cobrar alguna quota mentre duri la crisi del coronavirus

La propera assemblea de socis està prevista pel 24 d’abril, i si no es pot fer, s’anirà endarrerint setmana a setmana. Mentrestant, el club ha començat a fer per Youtube i Instagram les classes dirigides que habitualment fa al gimnàs. Ho farà cada dilluns, dimecres i divendres.

Les instal·lacions del CN Olot, buides aquests dies (Pau Masó)


Tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres), al matí i a la tarda (a les 11 i a les 6), l’equip de fitness del Club Natació Olot mantindrà en forma tota aquella gent que ja participava a les activitats dirigides. La diferència és que ara no es faran presencialment al gimnàs del club, sinó a distància, a través de Youtube i Instagram. D’aquesta manera, diu la presidenta, Gemma Soy, el CN Olot vol demostrar que no es queda de braços plegats. Soy hi afegeix que decidiran conjuntament amb els socis si se’ls deixa de cobrar alguna quota mentre duri el tancament de les instal·lacions.


Els socis del CN Olot tindran la paraula en la propera assemblea general. Està prevista inicialment pel 24 d’abril, però, a hores d’ara, res és segur.


La crisi del coronavirus no només ha afectat el dia a dia del Club Natació Olot. També ha obligat el club a cancel·lar la Mitja Marató de la Garrotxa i la cursa popular de 10 quilòmetres, que estaven programades pel 19 d’abril. L’entitat tornarà als participants que ja s’hi havien apuntat l’import de les inscripcions. Aquest 2020, la Mitja ja no es farà a causa dels pocs forats que hi ha al calendari.

Respon