El CN Olot estrena la nova sala d'aigües

Des d’aquesta setmana, ja estan obertes la piscina de 25 metres, el vas complementari i la sauna. Les obres de reforma ara se centren en la piscina d’ensenyament i el gimnàs, que haurien d’estar acabats al novembre.


Una piscina de 25×16 metres, un vas complementari i una sauna. És la nova sala d’aigües que el Club Natació Olot acaba d’inaugurar i que ha entrat en funcionament aquesta mateixa setmana. La segona fase de les obres de forma de les instal·lacions del club s’ha acabat dins dels terminis establerts, tal com destaca la presidenta, Gemma Soy.Més aigua coberta per a l’hivern

Soy destaca que una de les demandes dels socis era tenir més aigua a l’hivern i que la nova sala d’aigües pal·liarà aquesta necessitat. A l’estiu, però, tindrà tres grans obertures a la façana principal. A l’aigua, hi haurà vuit carrils: cinc per nedar i tres sense corxeres per a ús lúdic. Aquesta és la segona piscina que s’inaugura en les últimes setmanes, després de la descoberta. La propera serà la d’ensenyament, que hauria d’estar reformada, igual que el gimnàs, al novembre. Amb la nova sala de màquines, fitness i activitats dirigides, a la tardor, s’acabaran les obres de reforma del CN Olot.

Respon