El CN Olot, il·lusionat amb la Segona Divisió de la Copa Catalana de natació

Dissabte, les instal·lacions del Club Natació Olot acolliran la Copa Catalana absoluta de natació de Segona Divisió. L’equip de casa hi participarà amb l’objectiu d’aconseguir la permanència, però no descarta donar la sorpresa en la lluita per l’ascens.

cnolot

Nedadors del CN Olot ja van demostrar el seu potencial en el Trofeu Tresserras de Banyoles (CNO)

El Club Natació Olot serà l’amfitrió de la Segona Divisió de la Copa Catalana absoluta de natació, la competició de clubs més important de Catalunya. A banda de l’Olot, hi participaran el Badalona, el Banyoles, el Vic, l’Horta, el Tortosa i el Lleida, i com a equips de més nivell, el Club Natació Barcelona, el Calella i el Sant Feliu. A priori, aquests tres són els favorits per jugar-se l’ascens a Primera, que s’enduran els dos primers classificats. L’Olot lluitarà per mantenir-se a Segona, però tampoc no descarta donar la sorpresa i apropar-se al grup capdavanter. Ho diu, a Ràdio Olot, el director tècnic de la secció de natació del club, Antonio Oliveira.

La Copa Catalana consta d’unes vint proves. A cada prova, cada club ha de llançar dos nedadors a la piscina, que són els que puntuen per a la classificació final. Es poden fer canvis fins a última hora, però, de moment, el CN Olot ha inscrit 16 nedadors, vuit nois i vuit noies. Entre totes les entitats, se n’esperen uns 150. La competició se celebrarà dissabte en dues sessions; una al matí i l’altra a la tarda. I es farà a Olot, un al·licient més per als nedadors del club.

Olot acollirà la Segona Divisió de la Copa Catalana aquest dissabte, i el cap de setmana passat, Terrassa ja va acollir la de Primera. El campió va ser el CN Sant Andreu, mentre que l’equip local va ser segon i el Mediterrani, tercer.

Respon