El CN Olot reduirà a la meitat la quota social d’aquest mes de juny

Vol compensar així els més de dos mesos d’inactivitat en què va continuar cobrant les quotes als socis. Dilluns, el club estrena la fase 3 reobrint el gimnàs i reprenent les activitats dirigides. L’aforament de tots els espais també augmenta del 30 al 50%.

La nova entrada a les instal·lacions del CN Olot (CNO)

El Club Natació Olot ha calculat l’impacte econòmic que ha tingut el coronavius a data de 31 de maig i ha fet una previsió del que podria ser fins a final d’any, tenint en compte que les mesures d’higiene i de seguretat s’hauran de mantenir a l’anomenada “nova normalitat”. El resultat d’aquest estudi ha permès al club anunciar que aquest mes de juny rebaixarà en un 50% les quotes dels seus 8.000 socis. Ho explica la presidenta del CN Olot, Gemma Soy.


Durant aquests tres mesos, el CN Olot ha estalviat en partides d’electricitat i de gas (la maquinària ha funcionat a mínims només per tasques de manteniment), ha estalviat perquè les seccions esportives s’han aturat i també perquè va aplicar un ERTO als seus treballadors. Per l’altra banda de la balança, no ha cobrat ni els abonaments del gimnàs ni dels cursos dels diferents esports que feia. La diferència entre menors ingressos i menors despeses ha estat positiva per al club i per això ara podrà reduir a la meitat les quotes socials del juny.

A partir del juliol, Gemma Soy assegura que, malgrat que s’haurà de fer front a més despeses, el CN Olot no apujarà quotes. Ja ha modificat el seu pressupost ordinari.


Novetats a la fase 3

Dilluns, el Club Natació Olot enceta la segona etapa de la seva particular desescalada. Si a la fase 2 van poder obrir pistes i piscines, ara és el torn del gimnàs. A més, s’amplia l’aforament a tots els espais.


A la fase 3, també es poden tornar a utilitzar les dutxes dels vestidors i el CN Olot reobre el seu bar. Com fins ara, per utilitzar els serveis esportius del club, cal demanar cita prèvia per internet o per telèfon.

Respon