El CN Olot torna a obrir les portes per jugar a tennis i pàdel

Ja es poden reservar pistes i el club també s’està plantejant reprendre les classes de tennis. Les piscines les podrà obrir, amb limitacions, a la fase 2 de la desescalada.

La primera imatge difosa pel CN Olot a les pistes de pàdel (CNO)

Recupera l’entrevista al director tècnic de tennis del CN Olot, Xevi Garcia

(a la part final del ‘Tercer Temps’)


Des de dimecres passat, els esportistes federats de tennis i pàdel del Club Natació Olot ja es tornen a entrenar a les pistes i, des d’aquesta setmana, també poden jugar, amb reserva prèvia, els socis que ho vulguin. El desconfinament ha començat per als esports de raqueta, que tenen l’avantatge que es practiquen individualment (o com a molt, per parelles) i que no impliquen un contacte físic. El director tècnic de la secció de tennis del CN Olot, Xevi Garcia, explica a Ràdio Olot que han pres totes les mesures de seguretat en el retorn a les pistes.


Segons la Federació Espanyola de Tennis, a la fase 1 ja es permet jugar en les modalitats de dobles i obrir les escoles de tennis per fer classes en grups de com a molt deu tennistes. És una interpretació de l’ordre del ministeri de Sanitat d’aquest dissabte, però per a la Federació Catalana és incorrecta, perquè es parla de “l’aire lliure” i no d’instal·lacions esportives. Si es confirmés, però, per a la secció de tennis del CN Olot seria una grata sorpresa perquè els permetria recuperar la normalitat. Ja no feien classes de més de deu alumnes.


Pel que fa al tennis de competició, les lligues catalanes continuen suspeses, però no es descarta que també es puguin acabar, perquè els quedaven poques jornades. Sigui com sigui, de moment, es pot entrenar i gràcies a això les instal·lacions del CN Olot han recuperat l’activitat després de dos mesos completament aturades, només amb tasques de manteniment. Les pistes de tennis i pàdel han estat les primeres i s’espera que a la fase 2 s’hi puguin afegir les piscines encara que sigui amb limitacions d’aforament.

Respon