El CN Olot vol millorar la coordinació de les seccions amb un director esportiu

El Club Natació Olot ha creat la figura del director esportiu per millorar la coordinació de les seccions esportives. Diego Méndez, responsable de la natació del club, ocupa el nou càrrec. L’asturià va arribar a Olot fa tres anys i mig i reconeix que no s’esperava rebre tanta confiança del Club Natació Olot.

Diego Méndez, en l’atenció als mitjans al CNO

 

És Diego Méndez, responsable de la secció de natació del Club Natació Olot i des d’ara també director esportiu de l’entitat. L’asturià va arribar a les Tries l’estiu del 2017 per substituir Antonio Oliveira i en només tres anys i mig s’ha guanyat tota la confiança de la junta directiva. El CN Olot li ha encomanat el repte de ser director esportiu, una figura de nova creació que ha de servir per millorar la coordinació de totes les seccions del club, tal com explica el mateix Diego Méndez.

 

I, d’aquesta manera, acabar millorant el rendiment esportiu del club.

 

Diego Méndez explica que cada secció té els seus propis objectius, però que n’hi ha un de comú per a totes: millorar la base. El Club Natació Olot vol tenir un planter fort especialment en waterpolo, atletisme i triatló. En natació i tennis ja hi ha una bona base d’esportistes, però Méndez també es planteja millorar-la.

Respon