El col·lectiu de la Cuina Volcànica es dona a conèixer a Barcelona

Des d’avui i fins al dimecres, els vuit restaurants de l’associació oferiran sopars temàtics a la capital catalana. La iniciativa s’emmarca dins la celebració dels 25 anys del col·lectiu i vol tenir impacte en els mitjans gastronòmics catalans i espanyols. 

Foto cuinavolcanica.cat 


Es tracta d’una campanya, que com s’ha fet altres vegades, busca donar a conèixer les olors, els gustos i les textures de la cuina garrotxina. En els seus 25 anys de vida, el col·lectiu ha volgut trencar fronteres per fer créixer la marca i fins i tot ha viatjat a Londres per deixar-se descobrir. Ara, però, amb aquesta iniciativa a Barcelona, l’associació busca fer-se un lloc entre el públic barceloní. Ho explica A Ràdio Olot el president de Cuina Volcànica, Gerard Xifra.

 

L’acte consistirà en tres sopar temàtics en tres restaurants diferents de Barcelona. Hi participaran els vuit establiments que formen el col·lectiu Cuina Volcànica. Xifra remarca que l’objectiu és donar importància al producte.

 

El col·lectiu de la Cuina Volcànica tancarà l’any de celebració del seu quart de segle de vida amb una conferència conjunta a la Fira Orígens i amb activitats durant la Marató de TV3.

Respon