El comerç d’Olot premia els seus compradors

Com cada Nadal, l’Associació de Comerciants d’Olot i de Placers de la Plaça Mercat han preparat dos sortejos per als ciutadans que comprin al comerç de proximitat durant aquestes festes. Són 2.000 euros per gastar-se en dues hores i 4 premis de 500 euros en producte fresc.


Totes dues iniciatives són una manera de promoure el comerç local i agrair la fidelització dels clients. El president dels placers és en Jordi Vilarrasa.

 

Tots els ciutadans que comprin a la Plaça Mercat fins al 4 de gener entraran al sorteig de 4 premis de 500 euros per gastar a la mateixa Plaça. Es preveu entregar unes 20.000 butlletes.

Campanya també als comerços 

Per altra banda, des de l’Associació de Comerciants sortejaran un únic premi de 2.000 euros. El sorteig s’allargarà fins al 31 de desembre i el guanyador s’haurà de gastar el premi en només dues hores. Ho explica el president de l’ACO, Jordi Rovira.

 

El sorteig de les dues campanyes es durà a terme a la primera setmana de gener. Els guanyadors se’ls avisarà a través d’una trucada telefònica.

 

Respon