El comerç olotí torna a engegar motors amb l’Olot.Shopping

La plataforma de compra online serà per molts el retorn a les vendes després de dos mesos amb la botiga tancada. Més de 40 establiments de la ciutat posaran 1.500 productes a la venda en un portal web que només estarà operatiu 24 hores. S’hi podran trobar descomptes de més del 20% i l’enviament serà gratuït per als garrotxins.

La pàgina web estrà disponible durant 24 hores

A tres dies perquè la Garrotxa entri a la fase 1, els comerciants de la ciutat d’Olot tindran l’oportunitat d’avançar-se i obrir la seva botiga de manera digital. Tot i que molts ja han obert amb cita prèvia, la iniciativa d’aquest divendres serà una manera de retrobar-se amb les vendes generalitzades. A partir de les vuit del vespre, 42 comerços de la ciutat posaran a la venda 1.500 productes online. Ho faran amb ofertes de fins al 20%. Ho explica el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira.

 

La iniciativa, anomenada Olot.Shopping, és inèdita al país i té l’objectiu de reactivar les compres després de dos mesos de confinament. El portal només estarà actiu 24 hores, fins a les vuit del vespre de dissabte, i a través d’ell s’hi podran comprar tota mena de productes de roba, alimentació, electrodomèstics, llibres o mobiliari.

 

La compra es podrà fer de manera agrupada amb una cistella virtual i l’enviament serà totalment gratuït per als garrotxins. Els compradors de fora la comarca hauran de pagar cinc euros per enviament.

Respon