El comerç online, determinant per a la supervivència dels establiments

Segons Volcànic Internet, fer el pas a Internet serà una de les claus per evitar abaixar la persiana. Creuen que tots els negocis de la comarca tenen possibilitat i capacitat d’adaptar-se. L’empresa tecnològica creu que estem davant una gran oportunitat per a les botigues i que el comerç en línia ha vingut per quedar-se.

Tenir el negoci a la xarxa és cada cop més determinant pel futur dels establiments

Cafeteries, restaurants o botigues de roba, són alguns exemples d’establiments que s’han vist obligats a adaptar-se empresarialment a la situació actual. Tot i que no poden aixecar la persiana del seu local, molts han obert les vies online per seguir operant. El director de Volcànic Internet, David Jané, remarca que és un factor clau per seguir actius.

 

En èpoques d’incertesa econòmica, reinventar-se pot ser un punt diferencial per a moltes empreses. Jané recorda que la diferència entre no tenir ingressos i facturar cada dia “és molt gran”.

“Tots els negocis tenen una oportunitat”

Segons Jané, ara mateix, totes les empreses de la Garrotxa tenen una molt bona oportunitat per entrar en el món digital i seguir operant. Tot i això, també reconeix que algunes ho tindran més complicat que les altres.

 

El comerç online genera una comoditat en el consumidor que fa més fàcil adquirir l’hàbit de comprar a través d’Internet. Els experts també asseguren que el confinament és una manera d’aprofitar per fidelitzar clients.

Respon