El concert del grup Góspel Cor Garrotxa tanca el projecte ‘Connectem la solidaritat’

És una iniciativa del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa que posa en contacte entitats que tenen projectes amb empreses que els volen finançar.

Gospel Cor Garrotxa

El cap de setmana passat el grup Góspel Cor Garrotxa i la Creu Roja van organitzar diferents activitats per donar a conèixer la seva nova iniciativa, que ha recaptat diners de diferents activitats per la campanya d’alimentació fresca pels infants, una campanya que ajuda a les famílies que no tenen beques de menjador durant l’estiu i hivern. Des de l’entitat del Góspel Cor Garrotxa, Maria Angels Barnades remarca que estan molt satisfets de la participació i de la recaptació obtinguda.

‘Connectem la solidaritat’ és un projecte impulsat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa. Pretén ajudar als diferents projectes socials de la Garrotxa a partir d’empreses i entitats per enfortir el territori i a més a més també intenta promoure els treballs en xarxa per sumar capacitats i recursos perquè els projectes tingui una major repercussió.

El projecte ‘Connectem la solidaritat’ es va crear fa dos anys i fins el moment ha aconseguit 11 col·laboracions amb diferents empreses de la comarca.

Respon