El conflicte per les mascaretes a l’escola de Mieres queda en “stand by”

Els pares segueixen mostrant-se en contra i el Departament no cedeix, però segons l’Ajuntament tots els alumnes segueixen portant la mascareta. L’alcalde de Mieres diu a Ràdio Olot que les mesures anticovid perjudiquen el projecte educatiu i defensa els professors que s’han trobat enmig d’un foc creuat. 

Foto: Pau Masó


Enric Domènech diu al programa Km21 que entén la reivindicació dels pares. Afirma que les mesures anticovid dificulten el desenvolupament del projecte educatiu de l’escola, tal com voldrien els pares i mares.

 

A finals de setembre, els pares i mares de l’Escola Finestres de Mieres van enviar una carta a Educació reclamant que els alumnes de l’escola garrotxina, per ser un centre rural i amb pocs infants, no haguessin de portar mascareta. Tot i això, i sota l’amenaça de no portar els fills a l’escola, el Departament va negar la petició. Segons l’Ajuntament, ara la situació està en “stand by” i els alumnes han acabat portant mascareta.

“Volem mostrar la solidaritat amb els pares i mestres”

L’alcalde de Mieres també envia un missatge de suport als professors de l’escola.

 

L’Escola de Mieres va emetre un document a principi de curs on s’assenyalava que l’ús de la mascareta seria obligatori si el risc de rebrot al poble era alt o quan alumnes de diferents grups de convivència no podien mantenir la distància d’1’5 metres. Segons el protocol del centre, els professors estan obligats a portar-la.

 

 

Respon