El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, premiat per la seva atenció integrada

La Fundació Avedis Donabedian ha reconegut la tasca de l’ens garrotxí en els seus guardons anuals. Es valora la capacitat d’integrar i coordinar diferents àrees socials en l’atenció domiciliària i les necessitats de les persones. 


Es calcula que catorze professionals de diferents àmbits i serveis socials poden arribar a visitar un mateix immoble de la Garrotxa. Metges, educadors, cuidadors o voluntaris formen part d’una xarxa integrada de serveis que coordina el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i que atén les necessitats de les persones. Són els anomenats Plans Individualitzats d’Atenció Integral (PIAIs). Ara, la Fundació Avedis Donabedian ha reconegut la tasca que fa el Consorci d’acció Social de la Garrotxa en aquest àmbit.

La Fundació Avedis Donabedian porta el nom d’un metge americà que va morir l’any 2000. Donabedian va treballar per la millora de la qualitat sanitària i assistencial. La seva Fundació té un alt reconeixement estatal i mundial i és l’organitzadora d’uns guardons que premien diferents entitats per la qualitat dels seus serveis. El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa ha recollit el guardó aquest dimecres al vespre en un acte al Palau de la Música Catalana.

Respon