El coronavirus fa canviar els plans a les patinadores del CPA Olot

Algunes ja havien decidit penjar els patins aquest any, però l’aturada sobtada de la temporada els ha fet replantejar la continuïtat a les pistes. Gairebé totes han decidit quedar-se un any més.

Foto: Ràdio Olot


Si la temporada hagués transcorregut amb normalitat, a hores d’ara al CPA Olot només li quedaria disputar el Mundial del Paraguai. Seria l’últim campionat oficial per a un bon grapat de patinadores que s’havien marcat el 2020 com a estació final en la seva trajectòria al món del patinatge. Aquest any, però, l’escenari ha canviat. El coronavirus va tallar la temporada abans del Campionat d’Espanya, la porta d’entrada a l’Europeu i al Mundial i, per tant, a la part més emocionant. L’entrenadora del CPA Olot és Ester Fàbrega.

 

I per això gairebé totes han decidit continuar un any més i posposar la seva retirada el 2021, quan s’han de disputar els campionats d’Europa i del món, a Almere i Asunción, que no s’han pogut fer aquest 2020. La idea del CPA Olot és repetir l’any que ve tant equip com coreografia. Molta feina ja està avançada i el director tècnic i artístic, Ricard Planiol, ha suavitzat la planificació d’entrenaments.

 

De cara a l’any que ve, l’equip B del CPA Olot es reduirà al mínim de patinadores que hi pot haver en un grup de xou gran (16) i de cara al 2022, es convertirà en un grup petit. El club no ha volgut cobrir les baixes del segon equip amb patinadores júniors per no desmantellar el grup d’aquesta categoria, que el 2021 també tornarà a presentar el ball ‘Arrenca’m’, amb el qual havia guanyat els campionats de Girona i de Catalunya aquest 2020.

 

Respon