El coronavirus frena la il·lusió de l'Olot: “Seran setmanes complicades”

L’expansió de la malaltia i l’aturada de la competició han coincidit amb el millor moment de l’equip olotí a Segona B. L’entrenador, Raúl Garrido, admet que no jugar els perjudica, però recorda que hi ha una emergència sanitària global i dona suport a les autoritats. L’equip ha fet avui divendres l’últim entrenament.

L’Olot havia sumat 19 dels últims 27 punts a Segona B (Nuri Marguí/UEO)

Resignació. És la paraula que més bé defineix el que es viu aquests dies a la Unió Esportiva Olot. L’equip ha vist com es paralitzava la Segona B just quan estava en el millor moment de la temporada, cada vegada més a prop de les primeres posicions de la classificació. De fet, a cinc punts tant del play-off com del segon classificat. L’entrenador, Raúl Garrido, parla de cop dur, però per sobre de tot diu que han d’estar al costat de les autoritats sanitàries.


Entrenaments suspesos

En el capítol estrictament esportiu, la primera intenció de la Unió Esportiva Olot era continuar-se entrenant amb normalitat per estar a punt de cara a un possible retorn a la competició. Avui, però, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament d’Olot han recomanat aturar qualsevol activitat esportiva en equipaments tant socials com privats. L’Olot ha suspès els entrenaments, de moment, fins dimarts.

I si tot s’allarga?

Les competcions de futbol estan aturades fins d’aquí a dues setmanes, però si no es frena l’expansió del coronavirus, tot es complicarà. Si la suspensió s’acaba allargant més del compte, Garrido admet que físicament i psicològicament serà difícil de gestionar.


I si es pot extreure alguna nota positiva de l’aturada és que l’equip l’aprofitarà per recuperar del tot els dos jugadors que en les últimes setmanes han estat lesionats: el migcampista Albert Vivancos i el central Lluís Aspar.


La Segona B, igual que totes les competicions del món del futbol i de l’esport, estarà suspesa com a mínim dues setmanes. Després del cap de setmana del 22 de març, la Federació Espanyola avaluarà la situació i prendrà una decisió conjuntament amb el govern espanyol i les autoritats sanitàries.

Respon