El CPA Olot es planteja tornar a presentar el ‘Trampa mortal’ la temporada que ve

Ricard Planiol i Ester Fàbrega recorden els diners i les hores que ha invertit l’equip en aquesta coreografia i com havia funcionat a la pista. La volen fer arribar als campionats internacionals i, per això, l’haurien de repetir el 2021. Res fa pensar que aquest 2020 es pugui fer ni l’Europeu ni el Mundial.


El primer equip del CPA Olot va guanyar els campionats de Girona i de Catalunya amb la coreografia ‘Trampa mortal’ i es va quedar a les portes de competir al d’Espanya per culpa del coronavirus. La Federació Espanyola de Patinatge vol fer l’estatal del 2020 tant sí com no, encara que sigui el 2021, però ja no serà classificatori per a l’Europeu i el Mundial. Tot indica que les dues grans competicions internacionals no es podran fer aquest any i, per tant, les classificacions per al proper es disputaran al Campionat d’Espanya que correspon al 2021. És per això que el CPA Olot es planteja tornar a competir l’any que ve amb el ‘Trampa mortal’. El director tècnic i artístic, Ricard Planiol, i l’entrenadora, Ester Fàbrega, consideren que la coreografia té massa potencial i ha estat prou treballada en tots els sentits com per ara llençar-la a les escombraries.


El júnior, en el podi del Campionat de Girona

I el mateix passa amb el ball de l’equip júnior. Amb l’’Arrenca’m’, les joves olotines s’havien proclamat campiones de Girona i de Catalunya i aspiraven a arribar al Campionat d’Europa a través de l’estatal. El CPA Olot també està estudiant mantenir aquesta coreografia per al 2021. El reglament permet repetir treball durant dues temporades seguides. Fins ara, el club olotí no ho havia fet mai, però la situació és tan excepcional que en aquests moments s’ho està plantejant seriosament. Alhora, però, Ricard Planiol no deixa de treballar i ja pensa en idees per a properes temporades. Vol estar preparat per a qualsevol escenari.


La incertesa s’ha convertit en el principal enemic de tothom en aquesta època de confinament. Les patinadores del CPA Olot no són cap excepció, però s’entrenen cada dia pensant en el moment que podran tornar a trepitjar la pista.

Respon