El CPA Olot es vesteix de gala en el Festival de Festes del Tura

Serà aquest dissabte, a les 7 de la tarda. Totes les patinadores del club seran protagonistes d’un dels dies més esperats de l’any al Pavelló d’Esports d’Olot.

Totes les patinadores del CPA Olot actuaran en el Festival de Patinatge. (Ràdio Olot)

Si al juny les patinadores del CPA Olot comparteixen protagonisme amb convidades de fora, al setembre els focus només són per a elles. El de Festes del Tura és el Festival del club per excel·lència. Així ho remarca el president del CPA Olot, Josep Sagués.

 

I això vol dir que veurem les coreografies dels grups A i B, del júnior i de la resta de conjunts de promoció del club. També hi haurà actuacions individuals i de parelles, amb Eli Prat i Artur Balagué com a protagonistes destacats, perquè viuran el seu últim Festival de Festes com a duo. Avui també s’acomiadaran les patinadores del primer equip de la temporada passada. Faran l’últim ‘Sense opcions’, el ball campió d’Europa i el món el 2018. Tampoc no hi faltarà el ‘No em tallis les ales’ d’aquest 2019 que ja ha acabat el seu recorregut en competicions oficials. Només li falta el Catalunya Stars, el 28 de setembre, a Fontajau.

El Festival del CPA Olot es farà avui en una única sessió, a les 7 de la tarda, al Pavelló d’Esports.

Respon