El CPA Olot, millor equip català de l'any

El grup A del club serà distingit amb aquest premi a la Festa de l’Esport Català del 15 de gener. Està organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

El grup, quan va guanyar el mundial de França (David Planella)

El Club Patinatge Artístic Olot és el millor equip català del 2018, segons la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. El jurat de la Festa de l’Esport Català, organitzada per la UFEC, ha tingut en compte els resultats internacionals que el grup de Ricard Planiol i Ester Fàbrega ha tornat a aconseguir aquesta temporada. El CPA Olot va ser campió del món per dotzena vegada, a Mouilleron-le-Captif, i campió d’Europa per tretzena, al pavelló Barris Nord de Lleida, i aquests dos títols es van afegir als campionats de Catalunya i de Girona que també va aconseguir a principis d’any.

Per tot això, el jurat de la Festa de l’Esport Català ha distingit el club olotí amb un dels guardons més importants que es lliuraran a la gala del 15 de gener al Caixa Fòrum de Barcelona. La nedadora Jèssica Vall, que entrena el garrotxí Jordi Jou al CN Sant Andreu, ha estat escollida millor esportista catalana, mentre que el jugador del Barça Jordi Alba s’ha emportat el mateix guardó, però en masculí. Altres noms propis dels premis són l’entrenador de l’Espanyol, Joan Francesc Ferrer Rubi, que rebrà el guardó a millor tècnic de l’any, i l’exjugador del Barça de bàsquet Juan Carlos Navarro, nomenat jugador llegenda.

Respon