El CPA Olot mostra la seva vessant més solidària col·laborant amb Càritas Garrotxa

El CPA Olot posa en marxa un projecte que fa realitat un doble somni: d’una banda acosta les patinadores a tenir diners per pagar-se el viatge al campionat que els pot donar el desè or mundial i de l’altra mostra la vessant més solidària de l’entitat. El CPA Olot s’uneix amb Càritas Garrotxa amb la venda de números que repercutirà en ajudar a les persones més necessitades com reivindica el ball d’aquest any.

Treu-me d'aquí, CPA Olot (Isaac Planella)

Les patinadores del CPA Olot fent el ball d’aquest any ‘Treu-me d’aquí!’ (Isaac Planella)


Aquest any les patinadores del CPA Olot intentaran aconseguir el seu desè or mundial. El campionat serà a principis d’Octubre a Itàlia, un lloc relativament a prop en comparació a altres anys, quan s’havien hagut de desplaçar a llocs com Colòmbia o la Xina. El ball d’aquest any té un rerefons crític: porta de nom “Treu-me d’aquí!” i les patinadores representen persones sense sostre. El club ha iniciat una campanya per finançar el viatge, però la temàtica del ball i la proximitat del campionat han fet que sigui un projecte especial. S’han unit amb Càritas, a qui destinaran una gran part dels diners que recullin. Ho ha explicat a Ràdio Olot el president del Club Patinatge Artístic Olot, Josep Sagués.

Càritas és una entitat humanitària que agrupa 165 organitzacions nacionals d’assistència, desenvolupament i servei social. El CPA Olot està acostumat a organitzar grans campanyes per finançar els desplaçaments internacionals de les patinadores del primer equip, uns projectes que sempre han tingut èxit gràcies a la col·laboració de la ciutat i de la gent de la comarca. El club espera que aquest any la campanya funcioni tan bé com altres anys i puguin recollir una gran ajuda per Càritas. El president de Càritas de la Garrotxa, Carles Oller troba evident la vinculació entre la temàtica del ball del CPA Olot i la realitat actual.

Les patinadores intentaran revalidar el títol en un campionat on es retrobaran amb el Girona i el Masnou. Els equips catalans lluitaran per pujar al podi, però Josep Sagués avisa que el rival més fort seran els italians que patinen a casa seva.

Per col·laborar amb aquest projecte podeu comprar els números que venen les patinadores del primer equip. El sorteig del número guanyador es farà l’últim dia de Festes del Tura a la barraca del CPA Olot i el premi serà un viatge en globus per dos persones.

Respon