El CPA Olot pateix l'enèsim contratemps de la temporada

La patinadora Marina Cruz també s’ha lesionat i, com Vicky Prat, serà baixa segura per a l’Europeu del 4 de maig. Eli Prat i Irina Faja han tornat a l’equip per ocupar els seus buits. Per la seva banda, Laura Fusté és dubte i, si tampoc pogués patinar, la substituiria una patinadora del planter.

Un entrenament oficial d’aquesta temporada, a Fontajau (Sandra Sotillo)

Definitivament, és la temporada maleïda. Al CPA Olot no li havia passat mai que se li amunteguessin les lesions. Ara mateix, té tres patinadores a la infermeria. Dues, Vicky Prat i Laura Fusté, ja no van poder patinar en el Campionat d’Espanya, i la tercera, Marina Cruz, s’ha lesionat ara. A diferència de les anteriors, Cruz va caure en un entrenament individual, i no de xou, i ha hagut de ser operada de la tíbia. Es perdrà el Campionat d’Europa del 4 de maig i serà dubte per arribar als World Roller Games de Barcelona. L’entrenadora del CPA Olot, Ester Fàbrega, diu que, amb tot plegat, ja estan curats d’espants.


Ester Fàbrega i Ricard Planiol hauran de cridar alguna patinadora del planter per si cal substituir Laura Fusté. Aquesta patinadora, que no va poder competir a l’estatal per una lesió a la ròtula, és dubte per a l’Europeu. En canvi, són baixes segures Vicky Prat i Marina Cruz. Els seus llocs els ocuparan dues patinadores que formaven part de l’equip la temporada passada i que ara tornen d’emergència: Eli Prat i Irina Faja.


Malgrat tots els contratemps de la temporada, el CPA Olot prepara amb il·lusió i ambició el Campionat d’Europa, que es disputarà a Reggio Emília (Itàlia) el 4 de maig. Hi competirà amb la coreografia ‘No em tallis les ales’ i amb 22 patinadores, el nombre inicial del disc. D’aquestes, tres podrien patinar el ball tot just per primera vegada a l’Europeu. Les lesions en tenen la culpa.

Respon