El CPA Olot, preparat per a l'Europeu d'Alemanya

El primer equip i el grup juvenil ja han fet l’últim entrenament a portes obertes abans del Campioat d’Europa de Bremerhaven. Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega hi competiran sabent que ja estan classificades pel proper Mundial, a Colòmbia.

foto entreno

La foto de família de l’últim entrenament a Olot (Francesc Lluch)

Tant el grup de xou gran A com les juvenils van fer ahir el seu últim entrenament a portes obertes al nou Pavelló Municipal d’Esports d’Olot; abans de marxar dijous cap a Alemanya. Un últim entrenament que els va servir per acabar de perfeccionar petites coses del ball d’enguany, “Sobreviure”. Ester Fàbrega, entrenadora del CPA Olot, ha explicat a Ràdio Olot que les sensacions de l’entrenament d’ahir “van ser molt bones”.

En aquest europeu, el grup de xou gran A no s’hi juga pràcticament res, ja que les de Planiol ja estan classificades pel Mundial de Colòmbia en quedar primeres al Campionat d’Espanya. Un fet que, segons Fàbrega, pot fer estar-les “més tranquil·les”.

Els principals rivals en aquest Europeu tornaran a ser dos equips catalans, el Girona i el Masnou; tot i que també n’hi haurà dos d’italians que els fan molta por.

El juvenil, també

Pel que fa al grup juvenil, la pressió és una mica superior, ja que les olotines l’any passat van fer podi en quedar terceres i aquest any volen intentar repetir l’èxit del 2014.

Divendres al migdia serà el torn de les juvenils, mentre que dissabte ho serà per al grup de xou gran A.

Respon