El CPA Olot surt reforçat i reafirmat del Campionat d'Espanya de Vilanova

Tot i patir més que altres vegades, la victòria final ha estat una reafirmació per a tot el club. Ni l’aparició del Girona com a gran rival, ni els canvis que han patit l’equip i la junta directiva aquesta temporada no han tocat els èxits a la pista.

Les patinadores, en un moment del Treu-me d’aquí a Vilanova (Francesc Lluch)

Aliè al que passa al seu voltant, el primer equip del Club Patinatge Artístic Olot continua guanyant. Aquesta temporada, ha hagut de fer front a l’adéu de sis patinadores i a l’entrada de cinc de noves (Mireia Morera, Laura Fuster, Núria Miquel, Maria Regueiro i Elena Jiménez). Fins i tot, ha començat una nova etapa amb el canvi de junta directiva, però les victòries no han desaparegut de l’ordre del dia. L’equip s’ha adaptat als canvis i la victòria patida de l’últim Campionat d’Espanya és una reafirmació, sobretot perquè les olotines han tornat a vèncer el CPA Girona.

El CPA Olot s’ha acostumat a guanyar-ho absolutament tot (aquest any, ja ha s’ha endut els trofeus de Girona, Catalunya i Espanya) i al club hi ha un estat d’alegria permanent. Encara que sembli fàcil, a darrere de cada triomf, hi ha molt de treball. El president, Josep Sagués, admet que el fet que hagi estat el primer Campionat d’Espanya de la seva junta directiva, i que s’hagi disputat a Catalunya (a Vilanova i la Geltrú), l’han convertit en un títol especial.

Amb l’Europeu en ment

Ara, el CPA Olot ja se centra a millorar la coreografia per arribar el 30 d’abril a l’Europeu de Portugal amb plenes garanties de revalidar el títol internacional. Al Campionat d’Europa de Porto també hi intentarà ser el juvenil. Es jugarà la plaça en l’estatal de la seva categoria que es disputarà a Alcoi els propers 11 i 12 de març.

Respon