El CPA Olot tindrà grup petit

El Club Patinatge Artístic Olot convertirà el grup B en un grup petit. L’estrenarà la temporada del 2022 i, d’aquesta manera, el club tornarà a tenir representació en la modalitat petita del xou més de quinze anys després de l’última vegada.

El grup B de Gemma Jou passarà a ser petit d’aquí a dues temporades (Ràdio Olot)

Durant quatre anys, al començament del patinatge artístic en grups de xou, el CPA Olot va tenir un grup petit, però el 2005 va abandonar aquesta modalitat per crear un equip B de xou gran, un filial que nodrís de patinadores el primer equip. Ara, desfà aquell camí: està preparant un grup petit que substitueix l’actual equip B de xou gran. El motiu principal és la falta de patinadores al grup B. Ho explica a Ràdio Olot el director tècnic i artístic del CPA Olot, Ricard Planiol.


D’aquesta manera, s’evitarà que competeixin l’un contra l’altre dos equips del CPA Olot i les patinadores del grup B podran fer el seu propi camí a la modalitat de xou petit. En parlen Ricard Planiol i el president del club, Josep Sagués.


El nou grup petit del CPA Olot, de dotze patinadores com a màxim, s’haurà d’esperar a la temporada del 2022 per estrenar-se. La intenció del club per al 2021 és repetir els equips d’aquest 2020 amb les mateixes coreografies que no han pogut acabar el curs actual per culpa del coronavirus.

Respon