El CPA Olot venç i convenç!

Les olotines tornen a pujar al primer esglaó d’un podi un any i quatre mesos després. Fan una molt bona execució del ‘Trampa mortal’ i es proclamen campiones del territorial gironí per davant d’un Girona que ha tingut problemes amb el seu ball ‘Ella’. La tarda a Granollers ha estat completa perquè el grup júnior també ha guanyat la seva categoria.

El CPA Olot, campió de Girona 2020 (Sandra Sotillo)

Recupera la retransmissió del campionat gironí


Així han narrat Pau Masó i Sandra Sotillo el ‘Trampa mortal’ del CPA Olot


Després de viure tota una temporada en blanc, el Club Patinatge Artístic Olot ha recuperat el tron. Les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han portat a la pista blanca del Palau d’Esports de Granollers la història de la viuda negra, una aranya femella que es menja els mascles després d’aparellar-s’hi. I ho han fet amb molta força (mira el ball aquí). Que el campionat gironí arribés dues setmanes més tard del que estava previst ha permès a les patinadores arribar encara més rodades al començament de la temporada. No han comès cap error i han executat molt bé una coreografia que promet. Els jutges ho han valorat; totes les notes han estat superiors al 9.El Girona, en canvi, no ha tingut una bona estrena. Ha presentat un ball, ‘Ella’, que jugava amb les ombres, i ha agradat pel que fa a les múltiples figures arriscades que ha proposat, però ha tingut problemes amb l’atrezzo i ha patit dues caigudes que l’han penalitzat. La puntuació global de les gironines ha estat de 91,2 punts, 3,7 menys que la de l’Olot, que s’ha enfilat fins als 94,9. El Celrà, tercer, ha completat el podi, mentre que el GEiEG i el CPA Olot B han quedat quart i cinquè, respectivament. El segon equip olotí ha estrenat el ball ‘Dia de difunts’ i, en principi, també participarà en el Campionat de Catalunya.


El doblet

La tarda ja ha començat de la millor manera possible per al CPA Olot. El seu equip júnior s’ha proclamat campió gironí de la seva categoria quatre anys després de l’última vegada. Del ‘Benvinguts al circ’ del 2016 a l”Arrenca’m’ d’aquest 2020, l’Olot ha tornat a demostrar el potencial del seu planter. Tot i no fer una execució del tot neta, les joves olotines han estat les millors del campionat gironí i la setmana que també disputaran el Campionat de Catalunya de Lleida. Dissabte, serà el torn dels grups grans, i diumenge, del júnior.

Les patinadores júniors del CPA Olot (Sandra Sotillo)

Respon