El CPA Olot vol arrodonir el seu palmarès amb el desè or europeu

Aquest és l’objectiu del primer equip del Club Patinatge Artístic Olot en el Campionat d’Europa d’aquest dissabte. Demà, serà el torn del juvenil, que intentarà repetir el podi de l’any passat.

CPAO europa almere
El CPA Olot vol revalidar el títol de la temporada passada a Holanda (Ferran Brosa)

Haver guanyat el Campionat d’Espanya i haver-se assegurat el bitllet pel Mundial de Colòmbia és una pressió menys per al Club Patinatge Artístic Olot de cara al Campionat d’Europa que disputarà dissabte a Bremerhaven. Això no vol dir, però, que les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega viatgin fins a Alemanya sense cap al·licient. Ans al contrari, volen tornar a casa amb la desena medalla d’or, una xifra per arrodonir el palmarès de títols europeus. L’entrenadora admet que són favorites i que tenen pressió.

Com en el Campionat d’Espanya, els rivals més complicats de l’Europeu seran els catalans que s’hi van classificar, el Masnou i el Girona, i sobretot els dos italians. Sempre són potents, però aquesta vegada Ester Fàbrega encara preveu que ho siguin una mica més.

La competició de grups de xou grans es disputarà dissabte a dos quarts de tres de la tarda, un horari gens habitual en Europeus que farà canviar la planificació del CPA Olot. Un dia abans, demà divendres, s’obrirà el Campionat d’Europa amb els grups juvenils. El de l’Olot també hi participarà i ho farà amb la intenció de repetir la gran tercera posició de la temporada passada. La competició juvenil començarà a les dues de la tarda. Totes dues, tant la del juvenil com la del primer equip, es podran seguir en directe en la pantalla gegant que hi haurà instal·lada a l’Espai Ideal d’Olot.

Respon