El CTT Olot no començarà les lligues estatals fins l'any que ve

La Federació Espanyola les ha posposat al gener del 2021. Hi havia menys equips inscrits i molts havien tingut dificultats per entrenar-se perquè ho fan a gimnasos o pavellons d’escoles. El club olotí entén la decisió i es planteja organitzar partits amistosos per no perdre l’esperit competitiu.

El grup d’entrenaments del CTT Olot (CTTO)

Cop dur per als jugadors de tennis taula. Les lligues estatals no començaran fins al 9 de gener del 2021. Des de l’estiu, la Federació Espanyola contemplava dos escenaris: arrencar a mitjans d’octubre o després de les festes de Nadal. Ha acabat triant la segona opció perquè la situació epidemiològica encara és “excepcional” i ha provocat que alguns clubs no es poguessin ni entrenar. Ho explica el vicepresident del CTT Olot, Xavier Sellas, a Ràdio Olot.


El CTT Olot entén la decisió de la Federació i no pot fer res més que acceptar-la, tot i que hagi suposat un contratemps important esportivament parlant. Els seus jugadors feia mesos que s’entrenaven pensant en les lligues i ja havien arribat a un nivell de preparació “alt” per si començaven a jugar a mitjans d’octubre. Sense anar gaire lluny, la setmana passada, ja es va incorporar als entrenaments el nou fitxatge del club, el portuguès Diogo Pinho.


Una de les possibilitats que es planteja el CTT Olot per pal·liar els efectes esportius de l’endarreriment de les lligues és organitzar alguns partits amistosos. Primer, entre equips i jugadors del mateix club, i després, amb algun equip de proximitat. Econòmicament, l’ajornament no suposarà un impacte tan important perquè la Federació ha retornat els diners de les inscripcions i no farà pagar res als clubs per jugar a partir del gener.

Respon