El ‘Dansem Garrotxa' tornarà a ballar contra la pobresa el 17 de febrer

És una iniciativa que promou Càritas i que reuneix 15 escoles de dansa de la comarca en un mateix espectacle per recollir fons per a programes socials. Aquest 2019 hi participaran 180 balladors i se celebrarà el diumenge 17 de febrer al Teatre Principal d’Olot. 

El president de Càritas Garrotxa, Carles Oller (Pau Masó)

Aquest serà el terç any que Càritas Garrotxa reuneix en un mateix dia i en un mateix lloc gran part de les escoles de dansa de la comarca. Ho fa per un motiu social i solidari: lluitar contra la pobresa. Una quinzena d’escoles pujaran a l’escenari per ajudar aquelles persones que es troben en situacions de vulnerabilitat. El president de Càritas a la Garrotxa, Carles Oller, remarca que es tracta d’una diada diversa i de qualitat.

La Marboleny, l’Esbart d’Olot, Ofolk, Country qui pugui o la Casa d’Andalusia són alguns dels grups que hi participaran. A banda de la dansa, Càritas també organitza aquest mes unes conferències sobre la pobresa. Aquest any seran l’11 i el 18 de febrer.

El cicle de conferències tindrà lloc al Casal Marià. El Dansem Garrotxa se celebrarà al Teatre Principal el pròxim diumenge 17 de febrer. Uns 180 balladors de tota la comarca pujaran dalt de l’escenari.

Respon