El davanter Joel Arimany és el primer fitxatge de la Unió Esportiva Olot

Autor de 7 gols a Segona B amb el Peralada fa dues temporades i de 25 amb el juvenil del Màlaga ara en fa tres, el de Quart destaca pel seu joc aeri (1,90 m). Aquesta temporada passada, ha tingut poc protagonisme a l’Atlético Malagueño; ha participat en quinze partits i ha anotat dos gols.

Joel Arimany amb la samarreta de l’Atlético Malageño (Javier Albiñana)


Després de les renovacions i les continuïtats, la Unió Esportiva Olot ja ha obert la porta d’entrada. Ho ha fet anunciant el primer fitxatge de la temporada: es tracta de Joel Arimany, un davanter jove de 21 anys i gironí. Nascut a Quart, Ariamny destaca per la seva altura (1’90 m) i el seu potencial aeri. El davanter gironí arriba procedent de l’Atlético Malagueño, el filial del Màlaga, on ha jugat aquesta temporada, però no ha gaudit dels minuts esperats. Ha marcat 2 gols en els quinze partits que ha disputat.

On Arimany sí que va despuntar va ser al Peralada fa dues temporades. En el primer any dels xampanyers a 2aB, el jugador gironí va marcat 7 gols. Format a les files del Girona, el de Quart va arribar a debutar amb el primer equip de Montilivi amb només 17 anys.

Arimany ha firmat amb l’Olot per una temporada i serà presentat la setmana que ve a l’Estadi Municipal. S’espera que els pròxims dies el club anuncia una nova incorporació.

Respon