El Descampat de Santa Pau torna a obrir l'estiu aquest dissabte

El festival celebra la seva tretzena edició aquest dissabte. Cada any els organitzadors intenten renovar el grup o els dj’s que hi actuen i aquest any aposten pels garrotxins Jumpack.

descampat santa pau

Imatge d’una edició anterior del Descampat (Descampat Santa Pau) 

Jumpack és un grup de dj’s format per Dj Kurba, Mark Prick, Albert Pujol i Mark Trunika. Han actuat en festes com el carnaval d’estiu de Sant Privat, el carnaval a la sala El Torín o a les Festes del Tura. Els organitzadors han apostat per aquests quatre dj’s que faran una festa d’urban style, on es podran escoltar cançons de pop-rock, tecno i electro. Aquest any han volgut provar Jumpack i així innovar. A part, la decoració també s’ajustarà a l’ambient urbà. El festival és el segon de l’estiu en tota la comarca després del Beuda Calling i té tant d’èxit gràcies a la gent que hi assisteix.

 A diferència dels anys anteriors, no ha estat el consistori el que s’ha encarregat del festival, sinó la penya jove del poble, Cal Borratx. Les entrades anticipades valen 8€, ja estan disponibles i es poden trobar a diferents bars d’Olot. També hi haurà entrades disponibles a taquilla per 10€. Totes inclouen una consumició i no podran accedir-hi els menors de 16 anys. Un any més, hi haurà servei d’autobusos que sortiran des de la Teisa d’Olot cada quart d’hora de les 12 de la nit fins a les 6 de la matinada.

Respon