El femení de l'Olot comença la pretemporada

Un fitxatge i quatre juvenils s’han incorporat al primer equip, que té les portes obertes a més cares noves per competir a Primera Catalana. Aquest és el tercer any de futbol femení a l’Olot. Es mantenen els cinc equips de la temporada passada.

La samarreta dels equips femenins de l’Olot (UEO)

Un benjamí, un aleví, un cadet, un juvenil i un sènior continuaran formant la nòmina de conjunts femenins de la Unió Esportiva Olot la temporada que ve. Aquesta setmana, ha començat a rodar el primer equip, que per segon estiu seguit es prepara per jugar a Primera Catalana. De moment, ho fa amb un fitxatge: Aina Ling, una extrem esquerre molt jove, encara juvenil, que va acabar la temporada passada jugant al Sant Pere Pescador. L’entrenador, Moi Dubé, diu que no és l’únic canvi que hi haurà a la plantilla i remarca que confien en les juvenils del club per nodrir el sènior.


La temporada passada, el primer equip femení de l’Olot va quedar sisè a Primera Catalana i va complir l’objectiu que s’havien marcat les jugadores. Aquest any, tornaran a ser elles les que es posaran una fita.


Aquesta temporada, el grup 2 de Primera Catalana tindrà setze equips i, a banda de l’Olot, hi haurà quatre conjunts gironins més: el Girona, el Cabanes, el Pontenc i el Santa Eugènia. La lliga arrencarà d’aquí a un mes, el 21 de setembre.

A més del primer equip femení, aquesta setmana també s’ha començat a entrenar el juvenil de l’Olot a les ordres dels nous entrenadors, Roger Vidal i Ferran Roca.

Respon