El festival de patinatge del CPA Olot resistirà a la final de la Copa del Rei de futbol

El Club Patinatge Artístic Olot competirà dissabte contra el Barça i no en sortirà perjudicat. Tot i coincidir amb la final de Copa, les dues sessions del festival de patinatge artístic ja tenen una bona entrada assegurada. El club espera acabar d’omplir el Pavelló Municipal d’Esports.

festival patinatge

Encara queden algunes entrades, sobretot per la sessió de la nit, però el festival del Club Patinatge Artístic Olot d’aquest dissabte serà un èxit de públic. I això que algú patia per haver d’enfrontar-se a un gegant de l’esport com és el Barça de futbol. Els blaugranes jugaran al vespre la final de la Copa del Rei contra l’Athletic Club, mentre les patinadores del CPA Olot faran les seves segones exhibicions del dia. El president, Joan Fàbrega, confirma en una entrevista al Temps de Descompte d’aquesta casa que la bona entrada està assegurada i confia arribar al ple.

El president assegura que la final de Copa del Barça no els va fer canviar el dia, perquè el Club Patinatge Artístic Olot mira per les seves patinadores. El millor dia per a elles i pel club era el proper dissabte 30 i així s’ha mantingut.

30a edició

El festival de patinatge artístic del CPA Olot se celebra cada any, dissabte arribarà a la trentena edició i s’oferirà al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot en dues sessions: la primera, a dos quarts de cinc de la tarda, i la segona, a dos quarts de nou del vespre. Les entrades es podran comprar fins divendres a Can Trincheria, de deu a dues del matí i de 5 a 7 de la tarda.

Respon