El FITAG fa parada a Besalú

Besalú serà subseu del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. El municipi garrotxí acollirà dissabte l’obra de teatre Cabarexus de la companyia navarresa Complexus Teatro.

FITAG CABAREXUS

La companyia que actuarà a Besalú (Complexus Teatro)

El teatre amateur arriba a Besalú. El poble garrotxí ÉS un dels dotze municipis escollits dins del projecte ‘FITAG als municipis’, un certamen inclòs en la setzena edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, que té lloc del 23 al 27 d’agost i acull 25 companyies d’onze estats diferents i més de 29 espectacles. D’aquesta manera, el festival reuneix companyies d’arreu, perquè a més a més de l’aposta teatral, un dels objectius del FITAG és enfortir la germanor existent entre les companyies de teatre no professionals, amb intercanvis que promouen els valors de convivència i familiaritat. La companyia que actuarà a Besalú és Complexus Teatro, de Pamplona.

Dissabte presentaran l’obra Cabarexus, un cabaret comèdia amb un rerefons fúnebre: la protagonista és una funerària, que amb un toc d’humor presenta tots els seus serveis amb el format de cabaret musical: des de l’elecció del taüt fins a les propostes florals, fins i tot l’oferta de ploraneres. Un argument més aviat trist que la companyia transforma en un cant a la vida.

L’obra es representarà el dissabte a les deu de la nit a Cal Tronc. L’entrada és gratuïta, i l’aforament, limitat.

Respon