El formatge manxec és el convidat aquest any a la Fira de l'Embotit d'Olot

Aquest cap de setmana Olot serà la capital de l’embotit amb un clàssic del calendari firal de la ciutat. Hi haurà més de 70 parades dedicades a aquest producte que tindrà el formatge manxec com a convidat especial.  

Presentacio Fira Embotit

La Fira de l’Embotit tornarà a ser protagonitzada pels productors i les diferents entitats i associacions de la ciutat dedicades al sector de l’alimentació de manera més directa hi tindran un paper destacat. Per això hi haurà diferents tallers i també la degustació d’antics embotits i fins i tot de produccions semblants però internacionals. En total, al Firal, hi haurà una setantena de parades. El regidor de promoció, Estanis Vayreda, ha explicat que tenen més ofertes de persones per a venir a la fira però que no es vol créixer més perquè volen apostar pels elaboradors.

D’un lloc de la Manxa… 

El protagonista convidat serà el formatge Manxec que vindrà acompanyat de demostracions culturals de Castella la Manxa. A banda, la fira reforça les propostes pensades per als nens com la granja d’animals dissabte i diumenge i un espectacle infantil. Qui hi tindrà també un paper és l’Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot. El seu president,Jordi Vilarrasa, ha explicat que aprofitaran per innovar o recuperar antics embotits.

Cerveses artesanes o el sisè concurs d’embotits casolans centren algunes de les propostes complementàries d’aquesta fira de l’Embotit que es farà al llarg de tot el cap de setmana a Olot.

Respon