El Fòrum d'Oportunitats Empresarials torna a Olot el 24 d'abril

El proper 24 d’abril el Fòrum d’Oportunitats d’Empresarials tornarà a connectar iniciatives econòmiques que no demanin diners pel mig. És la tercera edició d’aquesta trobada i de l’any passat en van néixer 4 projectes.

 nurizambrano

L’endemà de Sant Jordi arribarà a Olot la tercera edició d’aquest fòrum que busca posar en comú diferents projectes entre gent que ofereix i gent que demana. Es tracta de buscar punts d’acord sense recórrer als diners. Es tracta doncs de compartir, intercanviar i col·laborar fent una iniciativa “win-win”: és a dir, on hi guanyi tothom. La regidora d’empresa, Nuri Zambrano, ha explicat que les tècniques de l’Ajuntament d’Olot ajuden a les persones interessades.

Tenir un espai lliure, uns coneixements concrets o necessitar col·laboradors, una maquinària a la que no es treu tot el profit… totes les persones que es troben en aquesta situació o d’altres poden participar al Fòrum d’Oportunitats Empresarials aquest abril. L’any passat van prosperar 4 idees. Per tal de participar-hi cal fer una inscripció prèvia a l’Institut Municipal de Promoció d’Olot. Allà a més s’ajuda a la gent a presentar millor la seva idea per tal d’assegurar-se l’èxit el proper 24 d’abril.

Respon