El futbol femení del Sant Esteve d'en Bas vol fer un pas endavant

El Club Esportiu Sant Esteve d’en Bas busca jugadores per mantenir i potenciar els tres equips de futbol femení. L’aleví-infantil i el cadet-juvenil ja gairebé estan complets, però falten integrants per al primer equip. Un bon estímul pot ser el probable ascens a Primera Divisió Catalana.

sant esteve femeni

Imatge: CE Sant Esteve

El primer equip femení del Sant Esteve d’en Bas està pendent del Cabanes B per saber si podrà jugar a Primera Divisió Catalana o haurà de continuar a Segona com aquesta temporada passada. El Sant Esteve ja ha parlat amb el Cabanes –hi ha bona relació entre les dues entitats– i el club empordanès, que ja té el primer equip a Primera, li ha comunicat la intenció de renunciar a l’ascens del seu filial per evitar que hagi d’anar fins a Barcelona a competir. Si es confirma, el Sant Esteve pujarà de categoria i tindrà un motiu més per convèncer futures jugadores, tal com explica a Ràdio Olot el coordinador del futbol femení, Moisès Dubé.

Ara mateix, el Sant Esteve té tres equips femenins: el sènior, el cadet-juvenil i l’aleví-infantil. Tots estan oberts a noves jugadores, però l’entitat no es queixa de les que té als dos conjunts bases. Segons Dubé, en els últims anys al club han notat un creixement de l’interès de les nenes i les noies pel futbol femení, però encara queda molta pedra per picar.

Optimistes amb el masculí de Tercera

Aquests dies han estat intensos al Club Esportiu Sant Esteve d’en Bas i encara falta el més important: acabar de confirmar l’ascens de l’equip femení a Primera i la permanència de l’equip masculí a Tercera Catalana. Aquesta última és molt a prop, però encara no es pot assegurar de totes totes. La bona notícia és que s’està formant una nova junta directiva que, en principi, podrà fer front als costos econòmics que representa jugar a Tercera.

Respon