El futur de l'Olot, en mans de quatre ‘ex'

Coro, David López, Savall i Juanjo Prior tornaran a l’Estadi Municipal per jugar el transcendental partit de diumenge amb la samarreta de l’Hospitalet. L’últim a marxar, Prior, diu a Ràdio Olot que a l’Hospi s’ha tornat a sentir “útil”.

Juanjo Prior, en un entrenament amb l'Olot (David Planella)

Prior, en un entrenament de l’Olot, amb Rodri i Terma en un segon pla (David Planella)

David Corominas, David López, Guillem Savall… i Juanjo Prior. El d’Esplugues ha estat l’últim dels exjugadors de l’Olot que ara té l’Hospitalet a marxar de la Garrotxa. Per falta de minuts, el darrer dia del mercat d’hivern va fer les maletes i ara pot assegurar que fitxar per l’Hospi li ha servit per tornar-se a sentir “útil”. En declaracions a Ràdio Olot, Juanjo Prior assegura que no guarda rancor a ningú de l’Olot. Ni tan sols a Rodri, l’entrenador que el va fitxar a l’estiu però que amb prou feines el va fer jugar. Això sí, no amaga que la relació amb l’aleshores entrenador no va acabar sent bona.

Ara, Rodri ja no és el tècnic de l’Olot i Prior s’enfrontarà diumenge al seu exequip. Diu que és un desastre per les dates i que la del proper partit no la tenia marcada en vermell al calendari. El que sí que té clar és que el seu Hospi jugarà una autèntica final per la permanència a Olot. Ell espera que els dos equips se salvin, però admet que és complicat.

L’Hospitalet visitarà diumenge l’Estadi Municipal amb només quatre punts de marge respecte de l’Olot, ja en zona de descens directe. No es pot permetre una derrota, i encara menys després de l’ensopegada de l’última jornada contra el Llosetí. El conjunt balear li va marcar el 0-1 amb un home menys i en el temps afegit.

Respon