El Garrotxa RC necessita jugadores per inscriure l'equip femení a la lliga de rugbi 7

El Garrotxa Rugbi Club femení disputarà, diumenge que ve, el primer partit amistós de la temporada. L’afronten amb “moltes ganes” i amb l’objectiu que serveixi per fer l’esport “més atractiu” per a les noies de la comarca. 

Garrotxa RC femeni

La pinya de l’equip (Garrotxa RC)

Fa quasi dos anys Ràdio Olot avançava que el Garrotxa Rugbi Club ampliava la seva plantilla i creava un equip femení de rugbi; aleshores eren 22 les jugadores que formaven l’equip. Ara, només en són 7. Un número massa reduït per poder-se apuntar a la Lliga de Rugbi 7 femenina i competir. Estel Fontàs, jugadora de l’equip olotí, ha explicat a Ràdio Olot la situació actual de l’equip.

L’equip necessita més jugadores per continuar endavant i poder, en algun moment, competir oficialment. Fontàs diu, des dels micròfons de Ràdio Olot, que totes les noies que vulguin provar l’esport seran “benvingudes” al Garrotxa RC.

L’amistós, contra l’Osona

Mentrestant, l’equip femení del Garrotxa Rugbi Club jugarà un partit amistós diumenge a les 12h del migdia a les pistes d’atletisme contra l’Osona Rugbi Club. Un equip que s’ha format fa pocs mesos i els servirà per posar en pràctica tot l’après en els entrenaments. L’equip garrotxí encara el partit amb “moltes ganes i il·lusió”.

Amb 7 jugadores i a falta de competir oficialment a la Lliga femenina de Rugbi 7, les jugadores olotines continuaran entrenant tres dies la setmana i  esperant la incorporació de noves jugadores al seu equip.

Respon