El Garrotxa Rugbi Club tanca la seva millor temporada

Ha quedat novè a Divisió d’Honor Catalana, però més enllà de la posició, el seu entrenador diu que el més important és que cada any es classifiquen per a aquesta categoria. El proper repte és millorar competitivament per acostar-se a la zona de play-off. Amb la competició cancel·lada, ara l’equip farà una post-temporada.

Imatge: Garrotxa RC

Novè de Divisió d’Honor Catalana, empatat amb el vuitè. Aquesta és la posició on ha quedat el Garrotxa-Banyoles Rugbi Club aquesta temporada acabada abans d’hora per culpa del coronavirus. És la millor de la seva història, tal com recorda el seu entrenador, Adrián Gutiérrez.


La temporada del Garrotxa-Banyoles RC sempre es divideix en dues parts. A la primera, l’equip lluita per classificar-se per a la Divisió d’Honor Catalana, la màxima competició nacional que es disputa a partir del gener. I últimament s’està acostumant a aconseguir-ho. Gutiérrez ho posa en valor i espera, mica en mica, anar-se acostant al grup dels millors de la categoria per algun dia aspirar a entrar al play-off.


‘Treballar’ és el que vol començar a fer el Garrotxa RC pensant ja en la temporada que ve. La previsió és que arrenqui a finals de setembre o principis d’octubre, i que els entrenaments de pretemporada, a partir de l’agost, ja es puguin fer amb pilota, cosa que ara no se’ls permet. Adrián Gutiérrez entén que s’ha d’anar en compte i que s’han de respectar totes les mesures de prevenció del coronavirus, però demana no criminalitzar la pilota.


El Garrotxa Rugbi Club ja ha començat la seva post-temporada, però ho ha fet amb problemes al camp de gespa de l’Estadi d’Atletisme d’Olot. Durant aquest confinament, un porc senglar hi va fer destrosses i s’hauran de ressembrar les zones malmeses.

Respon