El garrotxí Miquel Noguer és investit com a president de la Diputació de Girona

Aquest dijous s’ha celebrat el ple d’investidura, on Noguer ha obtingut el suport de 20 dels 27 diputats. L’exalcalde de Mieres governarà els pròxims quatre anys gràcies a un pacte amb ERC. L’alcalde de les Planes, Eduard Llorà, i portaveu d’ERC a Olot, Anna Barnadas, també formaran part del nou ple de la Diputació de Girona.

Miquel Noguer amb la vara de president (ACN)


Miquel Noguer ha estat governant la Diputació durant l’últim any després que Pere Vila li cedís el càrrec per anar de delegat del govern a la demarcació. Aquest dijous s’ha celebrat el ple de constitució de la Diputació de Girona per als pròxims quatre anys. Miquel Noguer seguirà sent el president gràcies al pacte que han firmat Junts per Catalunya i ERC. Noguer ha sortit elegit amb el vot de 20 dels 27 diputats de la Diputació. En les seves primeres paraules com a president, l’actual alcalde de Banyoles ha assegurat que en “els pròxims quatre anys contribuirà en tots els projectes que afavoreixin el progrés i el desenvolupament” dels 221 municipis de la demarcació. També ha afirmat que vol continuar fent de la Diputació, un “espai obert i modern”.

A part de Miquel Noguer, aquest dijous també han estat investits altres garrotxins que formaran part del ple de la Diputació: són l’alcalde de les Planes, Eduard Llorà, i la portaveu d’ERC a Olot, Anna Barnadas.

Els 30 diputats de la Diputació, entre ells garrotxins Noguer, Llorà i Barnadas (ACN)

Respon