El Gran Recapte d'Olot 2018 recull 16.000 unitats menys que l'any passat

Davallada del Gran Recapte a Olot. La xifra d’unitats recollides aquest any ha disminuït més de la meitat respecte a l’any passat. Mentre el 2017 es van recollir 29.000 unitats aquest 2018 han estat 13.000. Es tracta d’una caiguda important que l’organització justifica per la falta de sensibilització de la població, dèficits en la coordinació i la falta d’una campanya potent els dies previs al Gran Recapte.

 

Imatge del Centre de Distribució d’Aliments (Ràdio Olot)


16.000 unitats. Aquest és el nombre de productes que el Gran Recapte ha deixat de recollir aquest any durant la jornada del dissabte. La davallada és considerable i és que d’un any per altre, s’ha deixat de recollir més de la meitat del que s’havia aconseguit altres anys. Les causes? Segons l’organització són diverses. El president de Càritas Garrotxa i coordinador del Centre de Distribució d’Aliments, Carles Oller, remarca la falta de sensibilització i motivació.

 

Oller també remarca dèficits en l’organització i en la campanya del Gran Recapte.

“El producte que no ha vingut via Gran Recapte s’haurà de comprar”

De moment, el Gran Recapte no es planteja canviar de data sinó ampliar horaris o dies de recollida. Per altra banda, Oller deixa clar que tots els aliments necessaris que no s’han recollit aquest cap de setmana s’hauran de comprar per fer front a la demanda social.

 

Les donacions d’aliments es poden seguir fent durant tot l’any. Fins al mes de gener el Gran Recapte no tindrà la dada definitiva de tota la comarca ni de les aportacions en línia que s’han fet. Aquesta era una de les novetats d’enguany i una línia a potenciar per a les futures edicions.

 

One Response to “El Gran Recapte d’Olot 2018 recull 16.000 unitats menys que l’any passat”

  1. isabel rey suarez moreno

    nocreo que se falta de sensibilizacion de la gente yo creo que puede que la gente este cansada de que siempre seamos los mismos en ser solidarios cuando los gobiernos y en esta frase incluyo alos ayuntamientos son muy solidarios con otras causas que no nombro para no recibir insultos pero voy a poner una de cosa solo resulta que se jugara el partido del argentina en madrid son muy solidarios les dejan el campo vale pero la seguridad la pagaremos todos ami me importa mas la gente que seta pasando necesidades y no que se juege un partido que ni nos va es dificil de tragar que digan ahora nosotros no somos solidarios no es justo

    Respon

Respon