El grup júnior del CPA Olot disputa el Campionat de Catalunya

Diumenge, intentarà revalidar el títol de l’any passat amb la mateixa coreografia i les mateixes patinadores. La meitat de l’equip ja ha competit aquest any amb els grups A i B de xou gran.

El júnior del CPA Olot va guanyar les dues competicions que va disputar l’any passat: els campionats de Girona i de Catalunya (Sandra Sotillo)

Quinze dies després de proclamar-se campió de Catalunya de grups de xou grans, el Club Patinatge Artístic Olot intentarà fer el mateix en el campionat català de júniors, i calcar, d’aquesta manera, l’inici de temporada del 2020, quan va guanyar les dues competicions. El director tècnic i artístic del club és Ricard Planiol.

 

El grup júnior del CPA Olot disputarà el Campionat de Catalunya de diumenge a la tarda a Riudoms (Baix Camp) amb la mateixa coreografia que l’any passat. L’Arrenca’m va agradar molt i es va endur les millors notes. Planiol explica que han perfeccionat el ball durant l’últim any.

 

Molta competència

El CPA Olot és el vigent campió de Catalunya júnior. L’any passat va quedar per davant del Maçanet, segon, i del Girona, tercer. Aquests dos rivals sí que han canviat la coreografia i intentaran competir per la victòria final. En la lluita també s’hi esperen altres conjunts, com el Reus o el Bescanó. Ricard Planiol remarca el gran nombre de grups júniors que s’estan formant (n’hi haurà 19 en aquest Campionat de Catalunya) i el nivell de molts d’ells.

 

A diferència d’altres grups, el júnior del CPA Olot partirà amb certa experiència. De les 16 patinadores que el formen, vuit ja han competit aquesta temporada a categoria absoluta, en el Campionat de Catalunya de xou gran. Quatre ho van fer amb el grup B i quatre més amb l’A, que es va proclamar campió a Olot.

Respon