El grup juvenil del CPA Olot, quart al Campionat d'Europa

Les olotines no han pogut pujar al podi de l’Europeu juvenil d’Alemanya. Entre les medalles d’or i de bronze italianes, s’hi ha col·locat la de plata del Reus Deportiu. 

foto entreno

El grup juvenil, a la dreta, juntament amb el primer equip, en l’últim entrenament a Olot (Francesc Lluch)

Revalidar la medalla de bronze de la temporada passada no era un objectiu gens fàcil. El grup juvenil del Club Patinatge Artístic Olot arribava al Campionat d’Europa de Bremerhaven després d’haver quedat tercer del Campionat d’Espanya. A Vigo, les noies d’Anna Quintana van quedar per darrere del Reus Deportiu, que ara ha estat subcampió europeu, i del Tona, a qui han superat a Alemanya. Les juvenils garrotxines, que competien amb el ball ‘Malson’, han quedat quartes, mentre que les osonenques han estat cinquenes. La lluita entre tots dos grups ha estat molt igualada i s’ha decidit per 3-2.

El conjunt italià del Knocked Down s’ha proclamat campió; el Reus, subcampió, i el també italià Welcome Coney ha estat tercer. Després de la quarta posició en aquest campionat juvenil, que inaugurava l’Europeu 2015, el CPA Olot se centra totalment en la competició de grups de xou grans de demà, en què és el gran favorit per endur-se el títol. Les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega, amb el ‘Sobreviure’, intentaran aconseguir el desè or europeu de la seva història. Ho faran sense la pressió d’haver d’aconseguir el bitllet del Mundial; ja el tenen, després d’haver guanyat el Campionat d’Espanya.

Respon