El Lefa Team d'Olot ja és un dels clubs de ciclisme més nombrosos del país

El Lefa enceta ara la seva tercera temporada. Aquest any, competirà a les categories de totes les especialitats, inclosa la bici de muntanya.

Lefa Team

El Lefa Team 2016

El Lefa Team pot presumir de tenir gairebé 150 socis i unes 70 llicències de ciclistes. Són números que superen la mitjana que tenen actualment la majoria dels clubs catalans del seu esport. En declaracions a Ràdio Olot, el president del Lefa, Joan Linares, recorda que només fa tres anys que existeixen i assegura que a ells mateixos els ha sorprès l’èxit que han tingut.

El Lefa Team, que ja competirà aquest cap de setmana a Banyoles i a Bescanó, acaba de presentar la seva tercera temporada. Els olotins no volen posar-se cap llistó, però sí que esperen fer soroll en les competicions on correran. Seran a gairebé totes, perquè tenen ciclistes de totes les categories de carretera, on sobresurten els nomes de Dani Reyes, Pereira o el portuguès Bruno, i, fins i tot, de bici de muntanya. En aquest sentit, destaca el fitxatge de les germanes Fores, que han sigut campiones d’Espanya i de la Copa Catalana.

Respon