El LiberisLiber de Besalú compleix una dècada convertint la modèstia en èxit

La Fira d’Editorials Independents compleix 10 anys aquest cap de setmana sent el certamen més important del país en l’àmbit de la literatura “en petit format”. Durant aquest cap de setmana 65 editorials i una cinquantena d’autors formaran part de la fira que també compta amb conferències, tallers, música o debats.

El LiberisLiber s’ha celebrat sempre a Besalú (ACN)


 

Així recorda el director de la Fira LiberisLiber, Miquel Àngel Codes, els inicis del certamen l’any 2010. Una dècada després admet que té una sensació de “vertigen i orgull” en veure que aquest 2019 es compleixen deu edicions. Segons ell, el LiberisLiber de Besalú, s’ha mantingut i ha crescut gràcies a la confiança de les petites editorials.

 

El LiberisLiber ha demostrat que es poden celebrar fires i festivals de rellevància fora d’àmbits metropolitans. Aquest any comptarà amb 65 editorials vingudes majoritàriament de Catalunya, però també de Madrid, Euskadi, Andalusia i el País Valencià. També hi haurà una quinzena d’editorials que hi participen per primera vegada.

 

A més d’editorials també hi haurà una cinquantena d’autors que firmaran llibres durant el cap de setmana. El LiberisLiber 2019 també comptarà amb conferències, debats i tallers. Actes icònics de la fira que fan que es converteixi en una festa major de la literatura.

 

One Response to “El LiberisLiber de Besalú compleix una dècada convertint la modèstia en èxit”

 1. jaume masfarre coll

  Bona tarda,
  Voldria saber si l’editorial Leibros (de Madrid) participa en el Liberiliber 2019.
  Gràcies,
  Jaume Masfarré

  Respon

Respon