El LiberisLiber de Besalú vol convertir-se en un festival de quatre dies i celebrar-se en diverses seus

La Fira d’Editorials Independents planteja aquests canvis de cara a l’any que ve. Vol crear nous actes com una jornada entre autors i editors, i portar la iniciativa a Barcelona o Girona. Descarta, però, marxar de Besalú. 

La Fira Liberisliber ha complert 10 anys de vida aquest 2019 (Liberisliber)


24 hores després de tancar la desena edició de la Fira, el LiberisLiber ja pensa en el futur. El certamen preveu canvis estructurals de cara a l’edició de l’any que ve. Segons ha explicat el director de la Fira, Miquel Codes, a Ràdio Olot, es preveu allargar fins a quatre dies i trepitjar altres localitats. Una de les activitats que se celebraria fora de Besalú seria una trobada entre escriptors i editors.

 

El passat cap de setmana 65 petites editorials van participar en els 10 anys de la fira literària de Besalú. Codes assegura que, en cap cas, tenen pensat marxar del poble garrotxí i que estan oberts a qualsevol proposta o novetat.

 

Després de 10 anys la Fira d’Editorials Independents ha crescut com l’escuma i s’ha convertit en una de les cites més importants del país. El 2020 serà un any de canvis que han de permetre mantenir l’esperit i l’èxit d’una fira que es defineix com la “festa major” de la literatura.

 

 

Respon