‘El llac dels cignes' a Olot

La companyia Russian Classical Ballet porta al Teatre Principal ‘El Llac dels Cignes’. L’obra de Txaikovski és una de les més espectaculars de la dansa clàssica. Més de 30 intèrprets pujaran aquest vespre a l’escenari en una funció que s’allargarà dues hores i mitja. 

Foto: Olot Cultura


Si per alguna obra podria ser un bon començament per a algú que mai ha vist ballet clàssic, aquesta , sense dubte, seria el Llac dels Signes. La principal creació de Piotr Ilich Txaikovski pujarà avui a l’escenari del Teatre Principal d’Olot. Ho farà de la mà de la companyia Russian Classical Ballet que cada any per aquestes dates aterra a la Garrotxa per oferir una proposta clàssica. El promotor de l’espectacle és Pedro Martins.

 

‘El llac dels cignes’ es va estrenar el 1877 a Moscou. És un dels clàssics del ballet romàntic rus. Parla de la història d’amor d’Odette i Sígfrid. Està repartit en quatre actes i dura dues hores i mitja. El promotor de l’obra parla del públic olotí.

 

La companyia Russian Classical Ballet serà la responsable d’interpretar l’obra de Txaikovski. Ho farà amb més de trenta ballarins dalt de l’escenari i una trentena més de tècnics i ajudants de producció. La representació serà avui a les vuit del vespre al Teatre Principal d’Olot amb gran part de les entrades venudes.

Respon