El Mallol, el Nucli Antic i les Planotes estan de festa major

Últim cap de setmana d’agost i les festes de barris i pobles es van acabant. Demà i diumenge serà el torn del Mallol, el Nucli Antic i les Planotes. Per una banda, el turó del Mallol acollirà la gran part d’activitats del municipi. I per l’altra Olot viurà la festivitat de dos dels seus barris.

santo negro

El ‘Santo Negro’ del Nucli Antic (Naciódigital.cat)

La Vila del Mallol, el barri del Nucli Antic d’Olot i les Planotes tancaran l’agost amb les seves festes majors. La festa del centre de la capital coincidirà un any més amb la botiga al carrer i es complementaran amb més de deu activitats per a totes les edats, des de un Play Back, una botifarrada, un concurs de dibuix o un concert per dissabte a la nit. La principal novetat, però, la porta la penya AOAPIX amb la tirada de baldufes a les pistes de la Plaça Campdenmàs. Un dels membres de la comissió del barri, David Juvanteny, destaca la gran implicació dels veïns.

Per altra banda, el Mallol també està de festa. Una de les novetats que segueix un any més, i ja per tercer any,  és el campionat de titius. De cara a la nit, el plat estrella serà la festa a la plaça amb diferents dj’s. El president de la comissió és Ramon Torrent.

Aquest cap de setmana també trobarem les festes del barri de les Planotes i Riudaura es posa  solidària amb una pedalada contra la fam. Serà la tercera edició i es celebrarà dissabte. La inscripció val deu euros i anirà íntegrament destinat al Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa. Per més informació entreu a la pàgina de facebook Riudaura pedala.

Respon