El mercat del trasto a Sant Feliu i la Festa del Roser a Tortellà, propostes de cap de setmana

Després de deixar enrere la diada de Sant Jordi, la festa continua a Tortellà amb la Festa del Roser que se celebrarà aquest cap de setmana. Una altra opció serà el mercat dels trastos que s’ha sumat com a nou projecte a Sant Feliu de Pallerols. Una fira oberta a tothom que vulgui vendre i comprar articles de segona mà.

mercat-trasto-sfp

 

La festa continua aquest cap de setmana amb la Festa del Roser de Tortellà, un esdeveniment que s’allargarà tot aquest cap de setmana amb motiu de donar la benvinguda a la primavera. Aquest any la Comissió de Festes ha organitzat tot un ventall d’activitats dins les quals hi ha l’actuació del grup The Bazaga’s seguida del Disco Mòbil el dissabte a la mitjanit. També, el diumenge a ¼ d’una del migdia a la Sala d’Actes s’inaugurarà l’exposició ‘L’univers i l’esperit’, quadres i reflexions de l’artista Marga Ros.

El mateix diumenge, però a Sant Feliu de Pallerols, l’Ajuntament ha organitzat el Mercat del Trasto amb la finalitat de reciclar tot allò que no fem servir però que encara es pot aprofitar. Totes aquelles persones interessades en vendre qualsevol tipus d’article de segona mà ho podran fer muntant una paradeta pròpia en aquest espai. Segons ha explicat a Ràdio Olot l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, és una oportunitat única per totes aquelles persones que necessiten comprat qualsevol tipus d’article a un preu més raonable.

Un dels principals atractius d’aquest tipus de fires és que es poden trobar articles que no trobaríem a les botigues. El Mercat del Trasto de Sant Feliu de Pallerols es farà aquest diumenge de 8 del matí a dues de la tarda a l’aparcament del Soler.

Respon